Der kommer ikke flere boliger til byerne – flyt ud!

En af de helt store debatter i dagens Danmark er, hvordan vi skaffer flere byer til de helt store byer. Rigtigt mange politikere udtaler sig optimistisk omkring mulighederne, men i mange tilfælde taler de om langt mere end de har forstand på. Sagen er nemlig den, at politikere på den ene side ved rigtigt meget om, hvad der kan justeres for at gøre det mere attraktivt at bygge nye boliger i storbyerne.

Samtidigt er sagen dog også bare den, at de som i denne artikel fra Politikkens tilfælde, ikke nødvendigvis kan bestemme, hvornår der bygges nye lejligheder. Dette har den helt konkrete betydning at du, hvis du ikke finder dig en lejlighed udenfor byen, i høj grad risikerer at komme til at betale rigtig dyrt, fordi der ikke gøres nok.

Hus langt ude på landet

Flyt ud og spar penge!

Et godt eksempel på, hvordan du kan flytte ud af storbyen og spare en masse penge på din lejlighed, er ved at finde en lejebolig Gadstrup. Ved at finde en lejebolig i byen, bliver det dig muligt at spare helt ufatteligt mange penge på din leje. Disse penge kan så på den ene side delvist godt gå til transport. Samtidigt vil du dog opleve, at der er en hel del penge tilbage efterfølgende.

Disse penge kan du med fordel overveje at bruge på at leje en større bolig i Gadstrup eller en hvilken som helst anden lille by. Derudover er der naturligvis den glimrende mulighed, at du bruger dit overskud i økonomien på at spare op eller at du udlever din drøm og får købt en bil, jakkesættet du altid har kigget på eller lignende.

 

Jeg har desværre ikke ret meget mere at sige til dig andet end held og lykke med din flytning. Jeg håber på at du finder den helt rigtige bolig og at du bliver glad for, hvor end du lander henne i verden.

Rigtigt mange gange held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *