Er netværkskabler bare et dødsygt emne?

Det er langt fra alle, som har lige så stor interesse i elektronik, som de fleste nørder har. Derfor er det også naturligt, at de forskellige butikker rundt omkring slipper afsted med, i højere eller lavere grad, at snyde deres kunder, ved at sætte priserne langt højere end de egentlig burde være.

Helt konkret, så er et netværkskabel blot kablet du benytter, når du har brug for internet til din computer, hvormed du stikker det i både din computer og din router, hvoraf sidstnævnte så er forbundet videre til din internetudbyder, hvormed du med din computer kan komme på internettet. Dette ved de fleste ganske givet.

Der tages alt for mange penge..

Hvad de fleste dog ikke overvejer er, som titlen ganske enkelt fortæller, at butikkerne tager en vanvittigt højt pris, for et produkt som er ufatteligt nemt at producere. Dybest set er det nemlig bare et kabel som så mange andre, hvormed det ikke koster mange kroner og ører pr. meter. Til gengæld kan du sagtens komme op og betale 200-300 kroner i en butik, for et kabel der ikke koster mere en 5-10 kroner at producere. Denne tendens vil jeg og mange andre gerne hjælpe til med at stoppe. Derfor har jeg startet Nytnetværkskabel.dk. På siden har du mulighed for at finde frem til de absolut billigste netværkskabler på internettet.

Dermed er siden kort og godt en samling af de billigste priser, på dit nye lankabel. Dette er hvad enten du ønsker at købe dig et kabel på flere hundrede meter eller måske 100 stk på 1 meter hver, eller du bare skal have et lille kabel eller to. Priserne er alle gode og konkurrencedygtige.

Sammenlignes priserne på nytnetværkskabel med elgiganten og andre almindelige butikker, vil man se en besparelse på op imod 70%. Der skal dog her tages højde for fragten, hvormed man i nogle tilfælde ikke kan spare helt så meget. Til gengæld kan det dog også være en vanvittigt god forretning, hvis man skal have købt en større mængde netværkskabler hjem eller bare 5-7 stykker. Ender man med den såkaldte større mængde netværkskabler, kan man således godt forvente at spare et par tusinde kroner eller mere. Og hvem vil ikke gerne vente en dag eller to på forsendelsen, hvis man kan spare flere tusinde kroner på sine netværkskabler? Det vil jeg i hvert fald meget gerne!

 

Så det er altså lige nu du skal tage det helt store valg. Gør du som alle andre og køber i butikkerne eller sætter du dig ned og finder den bedste pris på nettet, støtter den webshop som fortjener dit køb og hjælper shoppen med at komme et skridt tættere på at gøre danskerne bedre til at købe netværkskabler, lankabler og så videre, til den rigtige pris? Jeg stemmer for det sidste.

Derefter er det altid en god trumf at have i baghånden overfor sine lidt mere nørdede venner, at man har sparet en relativt stor sum penge på noget, som de andre bare har købt i butikken. Det plejer at skabe lidt respekt – det bør man udnytte. Du er i øvrigt mere end velkommen til at smide en kommentar med hvad end du lyster og meget gerne omkring, hvordan du anskaffer dig dine netværkskabler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *